Bestuur

Sisinbiz is in 2011 opgericht door de 5 foundingsisters: Vera van Etten, Janet Moltmaker Connie Maathuis, Patricia Becker en Aafke Osse.

Patricia Becker

is founder/owner van Career Generators, een netwerkorganisatie waarin ze als executive en businesscoach topvrouwen met hun carrièrevragen begeleidt. Daarnaast is Patricia co-founder van het Radical Awareness Collective dat intensieve People Driven Innovation Journeys ontwikkelt en organiseert. Dat doet ze zowel voor changemakers van grote organisaties als, in samenwerking met Better Future US in New York waar ze Dutch female businessleaders aan New Yorkse startup entrepreneurs koppelt, de MBA on Sneakers – The sisterhood Edition.

Voor topvrouwen uit het corporate bedrijfsleven organiseert ze jaarlijks een Sisterhood Inspiration Journey. Ook is ze lid van het kernteam van ZiPconomy, een eigenzinnig kennisplatform rondom flexibiliteitsvraagstukken waarin ze als dialoogmaker de offline activiteiten faciliteert.

Haar drive om te geven wat ze zelf gemist heeft op een aantal cruciale momenten in haar carriere, was haar motivatie om Sisterhood in Business op te starten. Patricia gelooft dat het organiseren van vrouwelijk mentorship en pay it forward investment een stimulerende rol heeft op het versnellen van professionele en zakelijke groeiambities van vrouwen. Omdat ze dagelijks ervaart hoe het vrouwen hindert in hun carrière wanneer dat steuntje in de rug niet ‘gegeven’ of zelfs onthouden wordt. Wat haar bindt is samenwerken met gedreven zakenvrouwen die het beste uit zichzelf en elkaar weten te halen. En wat haar inspireert is de luxe ervaren van compassievolle feedback waar het nodig is.

 

Aafke Osse

is founder/managing partner van MaakRuimte waarin ze samen met haar collega’s als strategisch adviseur, projectleider & executive (team)coach complexe veranderprocessen, (persoonlijk)leiderschap en teamontwikkeling begeleidt. Als dialoogmaakster en innovator helpt ze nieuw bewustzijn en nieuwe perspectieven te realiseren. Aafke is sinds 2001 onderneemster en medeoprichter van Van Vieren BV en kinderopvang Fibou (6 vestigingen). Daarvoor werkte ze jaren bij Berenschot als adviseur. Aafke werkt in de profit en non-profit sector.

Haar drive om Sisterhood in Business op te starten, komt voort uit dat ze zelf maar een beperkt aantal vrouwelijke rolmodellen heeft gekend en deze wel een ieder gunt. Selfmade woman zijn is leuk, maar menig leerproces was via mentoring veel eenvoudiger en vooral meer inspirerend geweest. Bovendien vindt Aafke dat potentieel blijft liggen, bij ons zelf maar ook in de wereld. In haar werk ervaart zij dagelijks dat bedrijven die mannelijke en vrouwelijke energie beide onderkennen en laten floreren, succesvoller zijn en meer plezier hebben.

 

Office Management

Ons office management wordt verzorgt door Manon de Gooijer – Arts. Manon is onze krachtige backbone.