Sisterhood in Business

is een landelijke netwerkorganisatie van ervaren onderneemsters die hun ervaring, netwerk en kennis inzetten om, naast hun onderneming, als mentor 1 of 2 onderneemsters met groeiambitie te begeleiden. Wij, founders van Sisterhood in Business (SisinBiz), geloven in de kracht van dialoog. En vooral in de krachtige impact die zakenvrouwen kunnen creëeren voor zichzelf en het zakenleven in het algemeen als ze onderling de dialoog aangaan over wat hen hindert, bindt en inspireert. Waardoor de kracht van de verschillen benut wordt en onbenut potentieel vrij komt. Mentoren en mentees vormen samen een learning community.
 

Wat levert Sisinbiz je op?

Leren van en met ervaren vrouwelijke ondernemers is een krachtig instrument voor het versnellen van de professionele en zakelijke groeiambities van onderneemsters. Zij weten als geen ander wat ondernemer-schap van je vraagt als vrouw en hoe om te gaan met wat er op je pad komt.

Meer informatie

Wat biedt SinInBIz

Drie landelijke events per jaar, peership matching regionaal, op ontwikkelfase van je bedrijf of op branche en mentorship door ervaren mentoren, een community die je steunt en waar je op maat advies haalt en brengt.

Meer informatie

Waarom zou ik lid worden?

Om 3 redenen: ‘Peer’: Ik ben een onderneemster en opzoek naar inspiratie en het delen en leren met en van ervaringen ‘peers’. Mentee: Ik ben (startende) onderneemster met een (soon to be) proven concept en verwacht volgend jaar minimaal €100.000,- omzet te genereren. Ik ben opzoek naar een ervaren mentor die mij het komende jaar wil begeleiden. Mentor: Ik ben een ervaren onderneemster met een minimale jaaromzet van € 100.000,- en ik wil mijn ervaring uitwisselen met mede onderneemsters en mijn expertise en netwerk inzetten als mentor.

Meer informatie

Sisterhood In Leadership

Dit gaat over wat leadership & mentorship voor jou, je team en organisatie kan betekenen, ook als je geen onderneemster bent of lid bent van SisinBiz. Het gaat over het vrijmaken van onbenut potentieel, zodat vrouwen elkaar uitdagen, steunen en inspireren en zo het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Dit creëert directe meerwaarde voor de organisatie die je leidt of waarin je carrière maakt.

Meer informatie

Events

Een overzicht van alle events.
Day 1
23 Jan 2020

Nieuwjaars event 23 januari 2020

NIEUWJAARS EVENT Donderdag 23 januari 2020 Start 16u  – 20u LOCATIE We zijn traditiegetrouw te gast bij Aafke Osse! BIJDRAGE Leden 45 euro Niet-leden 75 euro Neem vooral (weer) die...
Read More

Ik wil lid worden!

Kosten: Mentoren en Peers €195,- per jaar | Mentees €300,- voor de 1e mentorsessie (zie pay it forward) + de jaarfee
MEER INFORMATIE