3
Nov

ESF Subsidie voor talentontwikkeling: iets voor jou?

Jawel, er is weer een subsidiemogelijkheid vanuit het Europees Sociaal Fonds (50% kostenreductie voor bedrijven). Hiermee willen ze duurzame inzetbaarheid bevorderen. Staat in-/externe mobiliteit, leercultuur voor werknemers, gezond werken bij jou op de agenda? Dan kan het handig zijn om deze agenda hand in hand te laten lopen met de subsidiemogelijkheid. Menskracht kan je helpen om in aanmerking te komen voor deze subsidie.

09c1486Menskracht richt zich op talentontplooiing, benutting en ontwikkeling. Dat gebeurt op individueel niveau (Talentencheck in een dag), op team niveau (optimaal samenwerken) en op organisatieniveau (Talentmanagementprogramma’s ontwikkelen).

Uit onderzoek blijkt dat maar 60% van de aanwezige talenten ingezet wordt in organisaties. Met andere woorden 40% onbenut talent! De missie van Menskracht is om hier verandering in te brengen. Menskracht, innovatie van binnenuit, gelooft in gelijkwaardig samenwerken en dat iedereen, uit alle lagen in de organisatie een goede toegevoegde waarde kan hebben. Betrek je het menselijk kapitaal op een positieve manier, dan heeft dit goede effecten op de duurzame inzetbaarheid van mensen.

Aanvragen voor de subsidie kunnen tot halverwege november 2015 worden ingediend. Wil je meer informatie opvragen? Dat kan via Mariska Broekman, eigenaar van Menskracht en mentor van Cel Oost via mariska@menskrachtinnoveert.nl.