Bestuur

Patricia Becker en Aafke Osse vormen sinds 2015 het bestuur, nadat Sisinbiz in 2011 is opgericht door 5 founding sisters: Vera van Etten, Janet Moltmaker Connie Maathuis, Patricia Becker en Aafke Osse.

Patricia Becker

Co-founder & Chief Future-Maker FutureWomenX
Patricia is de founder van Career Generators (2010), een netwerkorganisatie waarin ze als executive en businesscoach over de hele wereld topvrouwen met hun carrièrevragen èn hun bedrijven begeleidt. Als een allround senior business leader en strategisch adviseur heeft ze ruim 30 jaar ervaring in zowel MKB-bedrijven als in het corporate bedrijfsleven, o.a. bij multinationals als Tempo-Team, Start People, Coca-Cola, ING, Transavia en als GM bij Kelly Services voor de Benelux (een Fortune 500 company). In 2010 maakte ze de overstap naar het ondernemerschap. Haar drive om door te geven wat ze zelf gemist heeft op een aantal cruciale momenten in haar carrière, was haar motivatie om zowel Career Generators als later Sisterhood in Business en inmiddels FutureWomenX op te richten. Ze begrijpt als geen ander de uitdagingen en ambities van female leaders en onderneemsters.

Patricia gelooft dat het organiseren van vrouwelijk mentorship, faciliteren van peership en Pay it Forward investment een stimulerende rol heeft op het versnellen van professionele en zakelijke groeiambities van vrouwen. Omdat ze dagelijks ervaart hoe het vrouwen hindert in hun carrière wanneer die steun in de rug niet ‘gegeven’ of zelfs onthouden wordt. Wat haar bindt is samenwerken met gedreven zakenvrouwen die het beste uit zichzelf en elkaar weten te halen. En wat haar inspireert is de luxe ervaren van compassievolle feedback van peers waar het nodig is. Patricia staat aan de basis van het thought leadership over Sisterhood, een heldere dialoog over wat vrouwen hindert, bindt en inspireert in elkaar.

In 2018 is Career Generators opgegaan in het global platform FutureWomenX.com. Samen met haar business partners in New York, Cape Town en Dubai, vormen ze een international tribe met als missie ‘to unite courageous and ambitious women leaders to elevate them and drive transformative change for a better future’. In hun rol als dialoogmakers en trusted advisors organiseren en faciliteren ze Personal Boards, Trusted Dialogue Circles en female leidership expedities over de hele wereld. Ze verbinden female top executives en female entrepreneurs en verdiepen op impact issues als gender smart business en access to finance. Ze zijn experts in het creëren van collective wisdom en female leadership en actief in Afrika, US en Europa.

Patricia is de co-founder van SisInBiz en voorzitter dagelijks bestuur.

 

Aafke Osse

Co-founder/managing partner van MaakRuimte waarin ze samen met haar collega’s als strategisch adviseur, projectleider & executive (team)coach complexe veranderprocessen, (persoonlijk)leiderschap en teamontwikkeling begeleidt. Als dialoogmaakster en innovator helpt ze nieuw bewustzijn en nieuwe perspectieven te realiseren. Aafke is sinds 2001 onderneemster en medeoprichter van Van Vieren BV en kinderopvang Fibou (6 vestigingen). Daarvoor werkte ze jaren bij Berenschot als adviseur. Aafke werkt in de profit en non-profit sector.

Haar drive om Sisterhood in Business op te starten, komt voort uit dat ze zelf maar een beperkt aantal vrouwelijke rolmodellen heeft gekend en deze wel een ieder gunt. Selfmade woman zijn is leuk, maar menig leerproces was via mentoring veel eenvoudiger en vooral meer inspirerend geweest. Bovendien vindt Aafke dat potentieel blijft liggen, bij ons zelf maar ook in de wereld. In haar werk ervaart zij dagelijks dat bedrijven die mannelijke en vrouwelijke energie beide onderkennen en laten floreren, succesvoller zijn en meer plezier hebben.

 

Office Management

Ons office management wordt verzorgt door Manon de Gooijer – Arts. Manon is onze krachtige backbone.