Over mentoren

Wie zijn SisinBiz-mentoren?

Mentoren zijn ervaren onderneemsters die hun ervaring, kennis en netwerk inbrengen om de mentee te ondersteunen in haar ontwikkeling als onderneemster en de groei van haar bedrijf. Zij begeleiden samen met andere mentoren één of twee onderneemsters met groeiambitie. En dragen zó bij aan het uitbouwen van een krachtig netwerk van zakenvrouwen en een gunstiger ondernemersklimaat voor onderneemsters.
Vanuit SisinBiz ondersteunen we de professionaliteit van onze mentoren via Masterclasses en door mentoren samen de mentoring te laten verzorgen, elk op haar eigen expertise. Dit resulteert in een professioneler aanbod voor mentees en in mentoren die van elkaar blijven leren, een win-win situatie dus.

Mentoren zijn ervaren, energieke zakenvrouwen die de perikelen rondom de groei van een onderneming begrijpen. Ze zijn gericht op dialoog en resultaat.

Hoe kun je mentor worden?

Weet jij lef, ondernemingszin, inlevingsvermogen en rijke ervaring met je mentorrol te combineren en kun je mensen positief stimuleren? Weet je op eigen wijze je new economy principles aan te reiken?
En herken jij jezelf in het navolgende:

  • je bent een ervaren zakenvrouw met een energizing personality;
  • je begrijpt de perikelen rondom de groei van een onderneming;
  • je hebt (zelf)reflectie en luistert écht;
  • je vult de cel aan met jouw expertise en ervaring;
  • je bent gericht op dialoog en gezonde resultaatgerichtheid;
  • je begrijpt de essentie van Sisterhood and you ‘walk the talk’;
  • je bent bereid onbezoldigd de ander te helpen, zoals ze dat ook bij jou doen;
  • en je zeurt dus niet over fte’s en bakstenen.

Dan nodigen we je graag uit om nader kennis te maken met ons.

Maak je belangstelling om mentor te worden direct kenbaar via het aanmeldingsformulier, waarna we zo snel mogelijk contact met elkaar hebben.

Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar info@sisinbiz.nl, Aafke Osse via aafke@sisinbiz.nl of naar Patricia Becker via patricia@sisinbiz.nl, .

Belangstelling? Meld je hier aan