10
jan

Officiële uitnodiging voor het SisInBIz Nieuwjaars Event 2017

Hierbij de officiële uitnodiging voor het SisInBIz Nieuwjaars Event op 26 januari om 14.30 in Amsterdam.

THEMA
De vraag HOW TO GROW MY BUSINESS VIRTUALLY is momenteel voor iedere onderneemster in elke fase van haar bedrijf relevant. Niet alleen om groei anders en effectief te organiseren, maar vooral om te overdenken hoe je bijvoorbeeld nieuwe manieren van teams bouwen, technologische ontwikkelingen, samenwerking en (global) impact kunt integreren in je manier van werken. Weer met dank aan de intro’s en support van Carolien Brederije (Valegis Advocaten), Joyce Knappe (Pro Parents) en Marianne Sturman (Moneypenny), allen nieuwe leden, hebben we een interactief programma rondom dit thema kunnen samenstellen dat jou hopelijk (weer) volop inspireert.

Inspiratie
We verheugen ons er op dat Tatjana Romanyk, Etnisch Zakenvrouw 2016 en founder Aptitude Health bv komt spreken. Zij vertelt ons hoe ze haar 4 bedrijven in 10 jaar virtueel geboost naar een omzet van 30 miljoen met vestigingen in NL en de US. En ze is nog lang niet klaar met groeien. Ze wist een enorme impact neer te zetten in de markt voor kankermedicatie.
We interviewen nieuw lid Marjanne Sturman die 17 jaar geleden begon met Moneypenny, haar bedrijf voor virtueel assistenten. Ze vertelt hoe ze, ook met zo’n vernieuwend concept indertijd, haar bedrijf steeds opnieuw moest uitvinden en nu uitgerekend door Millennials enthousiast ontvangen wordt.

Trusted Dialogue
Het organiseren van inspiratie is maar één van onze doelstellingen. Met de events van SisInBiz willen we vooral een dialoog platform creëren voor bijzondere, ambitieuze zakenvrouwen waar je elkaar inspireert. We nodigen je dan ook vooral uit om tijdens de Trusted Dialogue sessies in het programma de kans te pakken om in een kleinere setting je vraagstukken als onderneemster in te brengen en te (laten) verrijken.

Co-working space ZuidPark
We rusten meestal niet voordat we ook een passende locatie gevonden hebben bij dit thema en dat is, wat ons betreft, weer goed gelukt. We worden door Joyce Knappe ontvangen op Zuidpark, haar werkplek en unieke co-working locatie aan de rand van Amsterdam, compleet met urban farming op het dak. Het huisvest niet alleen start-ups maar ook bedrijven als National Geographic, Vogue, Randstad en de Makro en biedt een unieke kijk op werken en flexibel groeien. Kom vooral iets eerder naar het event (zie Programma), dan krijg je in de rondleiding een uniek kijkje in deze snel groeiende ‘werkbiotoop’. Joyce pakt ook de kans, mooie SisInBIz traditie op events, om haar bedrijf Pro Parents kort (4 min) te pitchen. Ze heeft enorme exposure gekregen dit jaar met haar visie en aanpak, tot in de tweede kamer aan toe.

Wil jij ook de volgende keer? Laat het ons weten.

Download: Programma (pdf)