5
dec

‘Letselverhalen’ lid van branchevereniging

Per 1 november 2014 is Letselverhalen toegetreden tot de NLE. Deze landelijke branchevereniging bestaat uit 18 gespecialiseerde expertisebureaus die letselschade-slachtoffers de beste ondersteuning bieden. Jaarlijks worden er ruim 17.500 letselschadezaken behandeld.

Directeur Judith Dingemanse van Letselverhalen legt uit waarom toetreding tot de NLE een logische stap is: “Letselverhalen bestaat nu ruim vier jaar. We hebben hard gewerkt om ons kwaliteitsbeleid vorm te geven en intern te verankeren. Het NLE-lidmaatschap stelt ons in staat om nuttige contacten te leggen met collega-bureaus en mee te praten over branchebrede ontwikkelingen.”

Directeur Martijn van Driel van de NLE is blij met Letselverhalen als nieuw NLE-lid. “De visie en de aanpak van Letselverhalen passen goed bij de NLE-filosofie dat de wensen en behoeften van cliënten centraal dienen te staan en dat kwaliteit voorop staat. Het is bovendien goed dat de NLE-achterban groeit en onze positie in de branche daarmee verstevigd wordt.”

Bron: letselverhalen.nl