NieuwjaarsEvent 29 januari 2019

29 jan 2019
16:00

NieuwjaarsEvent 29 januari 2019

Het SisinBiz Nieuwjaars Event
Het zou superfijn zijn als je dinsdag 29 januari 16-20u kunt blokken in je agenda. We hebben weer (beetje eigendunk mag wel, toch) een leuk thema:

WHAT IF BEING THE BEST IS NOT ENOUGH?!
Vrouwenvoetbal als business case. Ook al houd je niet van voetbal (sorry, schuldig!), het zal niemand ontgaan zijn dat de OranjeLeeuwinnen zich gekwalificeerd hebben voor het WK 2019.
Maar allicht ook dat de BESTE zijn geen enkele garantie is voor volle media exposure of zelf maar sponsoring. En is er zowaar niet een interessante paralel met de dagelijkse uitdagingen voor onderneemsters?

We gaan met KEYNOTE speaker en een SPECIAL GUEST in gesprek. Jacqueline is founder Rockporting en was tot voor kort RVC-lid EREDIVISIE VROUWENVOETBAL en voormalig commercieel directeur Telegraaf Media Groep. Over ‘HOE zit dit en HOE kan het anders?!’. Ze is dus niet ons zeer gewaardeerd SisInBIz lid Jacqueline Smit, founder van Orlando uitgeverij.

Trusted Dialogue Circle + Pitch
We gaan natuurlijk ook weer met elkaar in gesprek via Trusted Dialogue Circles en aan de borrel met fijne happen na afloop met muziek van DJ Spinkit.
En er is altijd ruimte voor een SisInBiz lid om 2 min jezelf en je bedrijf te pitchen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelden en overige informatie
Heb je vragen over locatie / tijd en aanmelding, laat het manon@sisinbiz.nl weten, dan brengt zij je dmv van een persoonlijke uitnodiging op de hoogte.

Kosteloos annuleren kan tot een week van tevoren. Helaas kunnen wij als niet-gesubsidieerde stichting annuleringen binnen een week voorafgaand het event niet meer kosteloos honoreren aangezien we zelf wel de kosten moeten dragen.