4
okt

11 oktober: Sisterhood live event 2016 “How to improve your (digital) impact?”

Wanneer: Dinsdag 11 oktober as. van 13.00-18.30 uur
Waar: Het Atelier van Monique Collignon te Amsterdam Paasheuvelweg 8 1105 BH Amsterdam (P gratis)

How to improve your (digital) impact?
Onze keynote speaker is toponderneemster Janneke Niessen, co-founder en Chief Innovation Officer van Improve Digital, over het thema How to improve your (digital) impact? In haar werk en nevenactiviteiten maakt ze zich op allerlei manieren sterk voor vrouwen en meiden in de technologie. Ze heeft daarmee én met haar eigen bedrijf inmiddels een indrukwekkende lijst van awards gewonnen.

We zijn te gast zijn bij couturier Monique Collignon. Ze leidt ons rond in haar atelier in Amsterdam Zuid-Oost (gratis parkeren) en tijdens de borrel organiseren zij en haar businesspartner en echtgenoot Jan-Henny Holvast zelfs een speciale SisInBiz Stock & Sample Sale voor ons (pinnen mogelijk). Ze zal ons vertellen hoe ze met haar bedrijf vorig jaar opnieuw impact wist te creëren met de lancering van haar conscious collectie, die gemaakt wordt van prachtige stoffen van 100% gerecycled plastic. Een bijzondere samenwerking met het bedrijf Waste2Wear van de Nederlandse Zakenvrouw Monique Maissan uit Shanghai.

Het programma biedt ook gelegenheid om persoonlijk in gesprek te komen met Janneke Niessen en Monique Collignon. Daarnaast kun je, je licht opsteken bij Petra Claessen, lid Raad van en Advies en Managing Director/New Business BTG. Ze gaat graag met je in gesprek over het impactvol boosten van je bedrijf door het verbinden van stakeholders en organiseren van sponsors. Tenslotte is er de gelegenheid om in dialoog te komen met SisInBiz leden/cellen en andere onderneemsters over het thema impact by peership.

Alle ambitieuze onderneemsters zijn van harte welkom. Aanmelden van jezelf en eventuele gaste(n) via info@sisinbiz.nl

Kosten/bijdrage € 45,- ex BTW voor leden & niet leden

Met dit thema over de Integratie van technologische en digitale innovatie in door vrouwen geleidde bedrijven sluiten we aan bij de Dutch Diversity Week

We hopen dat de kans om andere inspirerende zakenvrouwen te ontmoeten je aanspreekt en je begrijpt, je mag natuurlijk niet ontbreken!

Tot 11 oktober.

Patricia Becker en Aafke Osse Founders en Bestuur namens SisinBiz

Kijk ook op onze Facebook pagina!